Logotip de Adolescents.cat

Què és el ‘whisper porn’? Un sentit per estimular durant les relacions sexuals

per Redacció, el 10 de juny de 2024 a les 21:30

Normalment, centrem tota la nostra atenció a la vista quan mantenim relacions sexuals. I és aquest sentit és molt important, però ni a d’altres que es poden estimular per tenir encara una experiència molt més plaent.

Pot ser que si has mantingut moltes relacions amb la mateixa persona, ja no et transmeti les mateixes sensacions que quan la vas veure per primer cop, és normal i no vol dir que ja no t’agradi. Simplement, els teus ulls “s’han acostumat” a aquella persona. Per reviure la flama de les vostres relacions sexuals, les expertes de la revista Poosh recomanen estimular altres sentits, com el de l’oïda.


Això és el que es coneix com a ‘whisper porn’. En paraules d’Angie Rowntree, directora del lloc web de pornografia ètica Sssh.com, aquesta tècnica és una manera diferent de referir-se al món més ampli del contingut d’àudio eròtic. Un contingut que potser no és tan conegut i que penetra el teu cervell. Per estimular aquesta nova manera, Rowntree recomana provar l’ASMR eròtic, que “incropora elements de joc de rols i atenció personalitzada” als plaers habituals de l’ASMR convencional.

Exemples de ‘whisper porn’

Si l’ASMR no t’acaba de convèncer, també pots provar escoltar junts o juntes un audiollibre eròtic. A diferència de l’ASMR, a l’audiollibre eròtic pot passar temps entre moment sexualitzat i moment sexualitzat, fet que afegeix un component de sorpresa. No s’ha d’escoltar només quan vols tenir sexe, de fet pot ajudar per aquelles parelles que estan per travessant per moment complicats pel que fa al sexe. Pot ser una manera de deixar-se endur.


A la revista també es parla dels àudios eròtics centrats en la masturbació guiada. Aquests poden tenir una doble finalitat: pots escoltar-los en solitari o també quan estàs amb algú. És una manera que implica que un narrador et digui què fer mentre et masturbes i pot implicar també alguna fantasia.
I finalment, el ‘whisper porn’ també implica les frases que us pugueu dir entre vosaltres durant la relació. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: