Logotip de Adolescents.cat

La col·laboració dels The Tyets i la Chiara d’OT: foto junts a l’estudi

per Adolescents.cat, el 6 de juny de 2024 a les 17:00

Les xarxes estan que bullen amb la possible nova col·laboració entre aquests cantants. Es tracta dels The Tyets i la Chiara d’OT a qui se’ls ha relacionat recentment, després d’una fotografia que han compartit els catalans.

The Tyets ha compartit una imatge als stories d’Instagram on es veu com el grup està gravant a l’estudi amb la cantant i ella ha compartit al seu perfil la mateixa imatge. És evident que els artistes estan gravant alguna cosa, però no es tenen més detalls sobre què ni quan ho podrem sentir.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE TYETS (@thetyets)

Quan la cantant estava a Operación Triunfo va aconseguir molts seguidors i un cop fora fa saltar totes les alarmes cada cop que publica alguna cosa a les xarxes socials. La cantant fa poc va publicar un avançament de ‘3 de febrero’, que serà el seu segon single després del seu pas pel programa i el que la defineixi encara més com a artista. La de Menorca ara ha revolucionat els fans amb la imatge amb el grup català.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chiara (@chiara.ot2023)


Per la seva banda, els catalans van publicar al maig la seva cançó ‘Que vinguis’, el primer avançament del seu nou disc que està previst pel 2025. Els de Mataró ja fa tres anys que publiquen cançó a principis d’estiu i sempre ho acaben ‘petant’.
Que vinguis’ és una fusió amb ritmes llatins i tocs de reggaeton que conviden al bon rotllo, les ganes de viure i gaudir de l’estiu.

D’aquesta manera potser tornaríem a sentir cantar en català l'ex d’OT. I és que aquest cap de setmana passat la de Menorca i el seu company de programa, Martin, emocionaven el Palau Sant Jordi interpretant la cançó ‘Escriurem’ de Miki Núñez. A més, la jove va lluir una samarreta del FC Barcelona amb el dorsal d’Alèxia Putellas.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: