Logotip de Adolescents.cat
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam

Laura Escanes, “il·lusionada” de nou amb un càmera de la Travessa: qui és?

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
per Adolescents.cat, el 6 de juny de 2024 a les 16:00

Un cop més es trona a relacionar la influencer Laura Escanes amb un nou amor. Des que la catalana va tallar la seva relació amb el cantant Álvaro de Luna, han estat uns quants els seus possibles amants. 

Sigui com sigui, les Mamarazzis l’han tornat a relacionar amb un nou noi. Segons indiquen, es tractaria d’un tècnic de càmera amb qui Laura Escanes hauria estat fent el rodatge de la Travessa 2, programa de TV3. “Laura Escanes està tenint un ‘lio’, ja el va tenir amb Pau Joanmiquel, però ara ho tindria amb un càmera de la Travessa”, indiquen. 


Aquest dijous, però, el programa Que no surti d’aquí de Catalunya Ràdio ha pogut confirmar que els rumors serien certs. La presentadora Juliana Canet explicava que ha parlat amb la influencer catalana i la notícia seria certa. “He parlat amb la Laura Escanes sobre aquesta informació”, diu la presentadora. Preguntada per si es pot donar credibilitat al rumor, Canet responia amb un rotund “si”.

Els presentadors del magazín de ràdio, igual que les Mamarazzis, coneixen la identitat del càmera, però no han desvelat el nom. Tot i això, la influencer catalana i presentadora va penjar un fotografia a les xarxes socials on apareix tot l’equip amb qui ha gravat els darrers dies el nou programa de TV3. En el post es veuen diferents membres de l’equip del programa entre els quals potser podria estar aquest enamorat.



La “nova il·lusió” de la creadora de contingut té 26 anys i ja hauria treballat en altres projectes amb ella. El que sí sabem és que el treballador de la Travessa té nòvia, però que “normalment té relacions obertes, per tant, podria ser un simple ‘lio’ esporàdic amb la Laura Escanes”.
Els amics del noi qualifiquen la història de la Laura i aquest càmera com un rollete i deixen clar que no es tracta d’una relació estable. Ara bé, sembla que el noi no té massa interès en què això vagi a més: “Que potser van estar flirtejant mentre gravaven el programa i l’equip va veure que es feien un petó als llavis, però que això no significa res”. De fet, des del programa Que no surti d’aquí confirmen que hi va haver una festa de final de rodatge i “es van veure molts petons”.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: