Logotip de Adolescents.cat

Quan surten les notes de la Selectivitat 2024? Dates clau

per Adolescents.cat, el 8 de juny de 2024 a les 11:00


Els exàmens de selectivitat ja han acabat i ara queda uns dels moments que més nervis provoca: l’espera a saber les notes. Un cop acabades les proves encara queden uns dies fins a la publicació de les notes finals i algunes més fins a la primera publicació de la primera assignació de places a la universitat.

Per això t’expliquem el calendari d’aquesta Selectivitat 2024 a Catalunya:


  • Les notes de la selectivitat es coneixeran el 19 de juny. Amb aquestes qualificacions els estudiants podran saber el resultat que queda de cada examen de les PAU.
  • Després tindran l’opció de demanar la revisió de l’examen entre el 19 i el 21 de juny.
  • Els resultats d’aquesta revisió es publicaran el 2 de juliol i, del 2 al 5 d’aquest mes, l’estudiant podrà demanar veure l’examen revisat.

​Com calcular la nota de tall de la selectivitat?

Per fer aquests càlculs s’ha de tenir en compte la qualificació de les PAU i la nota mitjana que s’ha tret a Batxillerat, tot seguint la següent fórmula: 60% de la nota mitjana de Batxillerat, 40% de la nota de la fase general de les PAU i les ponderacions de la fase específica. Amb tot plegat, la calculadora et dona una xifra orientativa de la nota que et pot quedar sobre 14.

Consulta els exàmens i les correccions de les proves de Selectivitat 2024.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: