Logotip de Adolescents.cat
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam

Amics, iot i molt de relax: així han estat les vacances a Eivissa de l’Aitana

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
per Adolescents.cat, el 5 de juny de 2024 a les 16:00

La cantant Aitana té una agenda plena de concerts i actuacions a festivals aquest estiu. Potser és per això que la catalana ha decidit desconnectar uns dies en unes vacances de descans a Eivissa.

La catalana ha viatjat uns dies a l’illa amb un grup d’amics, i ha compartit imatges en biquini des d’un vaixell o passejant pels carrers de l’illa. Tot i això, els paparazzis també han volgut apropar-se per veure que fa l’ex d’Operación Triunfo. De fet, la revista Diez Minutos ha compartit imatges de l’Aitana llegint una novel·la negra de les més venudes dels darrers anys, La verdad sobre el caso Harry Quebert, de Joël Dicker.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

Per gaudir encara més de les vacances a l’illa, Aitana ha llogat un vaixell. Es tracta del iot Cranchi 47, que es coneix amb el nom de “Com tu”. Una bona opció que li ha costat ni més ni menys que quasi 2.000 euros al dia, segons la revista Semana. El iot té capacitat per a 12 persones, és molt espaiós i té solàriums, zona central amb sofà i una gran taula. Des de la revista expliquen que el iot té cuina, dos lavabos i dues habitacions.


La cantant ha estat acompanyada del seu grup d’amics i amigues, però entre els quals no hem pogut veure Sebastián Yatra.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: