Logotip de Adolescents.cat
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam

Què és la Casa In de la Dulceida i on se celebra? La luxosa masia a la Costa Brava

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
per Adolescents.cat, el 5 de juny de 2024 a les 12:00

Dulceida és una de les creadores de contingut més famoses. La catalana està vivint un dels seus moments més especials, juntament amb la seva parella Alba Paul van anunciar que estava embarassada. Una notícia que va omplir de felicitat els seguidors, influencers i familiars de la creadora de contingut.

Tot i la gran notícia, l’agenda de la catalana no s’ha aturat i ha tret temps per organitzar la seva trobada anual; la Casa In. Es tracta d’un luxós esdeveniment organitzat per la seva agència de representació, In Management, i on els creadors de contingut gaudeixen d’unes vacances.


L’any passat, la tercera edició d’aquest esdeveniment es va dur a terme al bonic poble Arcos de la Frontera, de Cadis. Enguany, però, la catalana ha triat una ubicació més propera a la que era la seva residència habitual. Concretament, s’han ubicat a la Costa Brava al magnífic poble de Pals. L’hotel triat ha estat el Mas Salvi, una masia catalana on els influencers estan gaudint d’uns dies plens d’activitats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IN Management Agency (@inmanagement)



Els influencers es van reunir el passat diumenge 2 de juny i entre els convidats hi ha coneguts com Pau Joanmiquel, Marta Riumbau, Sofía Suescun, Carla Flila, Susana Molina o Daniel i Jesús Oviedo, integrants del grup Gemeliers.
Entre les diverses activitats que han organitzat hi ha escapades amb vaixell, kayak, cinema a la fresca o festes temàtiques.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: