Logotip de Adolescents.cat
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam

Biblioteca, discoteca i sala de cinema: així és l’espectacular casa dels Javis

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
per Adolescents.cat, el 4 de juny de 2024 a les 16:00



Els directors i guionistes Javier Calvo i Javier Ambrossi, més coneguts com Els Javis, han obert les portes de la seva nova casa a la revista de decoració Architectural Digest. La parella ha deixat el barri Madrileny de Malasaña i ara estrenen una espectacular casa als afores de Madrid, segons la revista Vanitatis.

Es tracta d’una casa unifamiliar que compta amb un jardí central, amb piscina i barbacoa, una planta baixa que inclou habitacions pels seus convidats i un soterrani que té una discoteca, sala de cine i un petit gimnàs. Una casa impressionant dissenyada pels arquitectes Benjamin Iborra i Raúl Hinarejos. La casa destaca, entre altres coses, per ser un gran espai amb pati i murs de formigó sense pilars ni bigues i que, segons expliquen els mateixos Javis, porta a una sensació de vacances. “Volíem mudar-nos a una casa que s'assemblés a una casa de vacances, on sempre fos estiu”, diuen.

“Fer aquesta casa ha estat com rodar una pel·lícula. Quan realitzem un projecte sempre ens agrada ajuntar gent, reunir talent i aprofitar-nos de diferents visions per crear alguna cosa nova. De fet, com sol passar quan tens una idea i escrius un guió, en asseure'ns per primera vegada i fer el primer dibuix, la casa va sorgir gairebé tal com la veiem”, explica Calvo. 

El saló està dividit en diverses zones, tal com ha explicat Ambrossi: "Té la zona de lectura, la zona de veure pel·lícules o la tele, i la zona de menjar, que es veu al fons a través del cercle".
La zona més imponent de l'habitatge i “el lloc preferit” dels guionistes és la gran biblioteca. "La meva biblioteca ha crescut amb mi i tots els llibres que he llegit són aquí", ha explicat Ambrossi, que per a ell tenir una "llibreria gegant" era un dels seus requisits. "Té la part dels llibres i la part d'escriptura", ha assenyalat el més gran dels Javis.

Els Javis han participat de la famosa sèrie de vídeos que la revista té amb diferents celebritats que presenten als lectors la seva casa. En aquest petit vídeo, la parella ensenya diferents espais de la casa, com la discoteca o el cine, on reconeixen que “no tenim cotxes, el que volíem era fer un soterrani amb un cine. El meu somni des de petit era tenir una sala de projecció”.

@ad_spain La increíble biblioteca de #LosJavis: el sueño hecho realidad de #JavierAmbrossi 😍 ¡Vídeo completo en nuestra biografía! #ArchDigest #HouseTour ♬ sonido original - Architectural Digest España
@ad_spain Los directores, guionistas y productores Javier Ambrossi y Javier Calvo estrenan casa en Madrid: una fantasía hecha realidad gracias a la arquitectura del estudio Mesura y la técnica constructiva de Viraje Arquitectura, que ha empleado su sistema industrializado Ubiko para materializar el proyecto. ¡Vídeo completo en nuestra biografía! #LosJavis #ArchDigest #HouseTour ♬ sonido original - Architectural Digest España
@ad_spain Así es el jardín de #LosJavis, con piscina y barbacoa: un captador de luz natural que dota de encanto y alma al espacio. ¡Nos encanta! Todos los detalles en el link de nuestra biografía. #HouseTour #ArchDigest ♬ sonido original - Architectural Digest España
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: