Logotip de Adolescents.cat

Possible documental d’Aitana? La visita al seu poble natal fa saltar totes les alarmes

per Adolescents.cat, el 4 de juny de 2024 a les 12:00


La cantant catalana ha visitat el seu poble natal, Sant Climent de Llobregat, i això ha fet saltar totes les alarmes. Aitana va passar l’últim cap de setmana de maig pel seu poble i la van enxampar passejant per la Fira de la Cirera.


La cantant es va donar a conèixer al famós programa Operación Triunfo i des de llavors s’ha convertit en una de les artistes més importants del panorama nacional. La cantant ha presumit en moltes ocasions de formar part dels grans artistes que han sortit del Baix Llobregat: Rosalía, Alfred o Estopa són alguns exemples. Des que va sortir del concurs, però, se la va veure poc per Catalunya, de fet actualment viu a Madrid, per això aquesta visita sorpresa ha generat molta expectació.

Segons ha explicat en exclusiva Jaume Borja a Ràdio Estel, la cantant es va passejar el cap de setmana del 25 i 26 de maig per la famosa Fira de la Cirera, a més, ensenyava les fotografies de la catalana amb veïnes del poble mentre es passejava pel mercat.

La visita va acaparar totes les mirades dels assistents a la cita i el motiu encara més. Segons expliquen a Ràdio Estel, Aitana hauria anat de visita al poble, ja que estaria gravant un documental sobre la seva vida. Segons el periodista, Aitana hauria tornat al seu poble per poder mostrar les seves arrels i la seva gent: “Que faci el documental entre cireres em posa els pèls de punta”, deia el periodista.
"Està rodant un documental sobre la seva vida, un biopic d'Aitana, i hi va estar caminant entre les parades i les caixes de cireres i parlant amb els seus veïns per veure la relació de la cantant amb la seva gent", ha explicat Jaume.

L’èxit d’Aitana no s’ha aturat des que va sortir de l’acadèmia. Els seus tres discos ‘Spoiler’, ‘11 razones’ i ‘Alpha’ han tingut molt bones xifres de venda i ha aconseguit el rècord de ser la primera artista espanyola en aconseguir omplir l’estadi Santiago Bernabéu dos cops, amb els seus concerts del 28 i 29 de desembre. En definitiva, una de les carreres més exitoses que ha sortit d’OT i ara la cantant voldria completar-ho amb la gravació d’un documental sobre la seva vida.

@radioestel ✨ EXCLUSIVA D' @αitana ✨ 🍒 La cantant està rodant un documental sobre la seva vida i va gravar algunes seqüències mentre passejava per la fira de la cirera de Sant Climent de Llobregat. 🤩 Ens ho avança el periodista @Jaume Borja Ferrando #aitana #aitanax #operaciontriunfo #aitanaocaña #música #exclusiva ♬ original sound - radioestel
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: