Logotip de Adolescents.cat

En Lluís, guanyador d’Eufòria, prepara la seva irrupció com a artista sense desvetllar el seu gènere musical: “Sentireu coses aviat”

per Adolescents.cat, el 3 de juny de 2024 a les 17:00


Després de tretze programes, la tercera edició d’Eufòria arribava divendres a la seva fi. Un final que es va viure intensament i que va acabar amb un clar guanyador: en Lluís, qui es va imposar amb un 58% dels vots. En segona posició van quedar la Maria i com a tercer finalista de la nit, en Julien. 

En Lluís va aconseguir proclamar-se guanyador del concurs interpretant els temes ‘Que boig el món i ‘Wrecking Ball”. La gala, però, va començar amb un gran número interpretat pels setze concursants que han passat per l’escenari d’Eufòria aquesta temporada, cantant el conegut tema de Coldplay, ‘Viva la vida’.


El guanyador d’Eufòria ha passat pels micròfons del programa ‘Que no surti d’aquí’ i ha explicat com va viure la nit: “La cançó m’anava molt bé, de veritat, i el final és apoteòsic. Vaig gaudir molt les dues actuacions, perquè sabia que eren les últimes que faria al programa”.

A la segona fase del programa final van arribar la Maria i en Lluís, un cop més, es van disputar el primer lloc amb una nova interpretació dels seus respectius temes: ‘La gran eufòria’, de Joan Dausà i ‘Wrecking ball’, de Miley Cyrus, respectivament.

Finalment, amb el 58% dels vots, l’audiència va decidir que el concursant que mereixia guanyar la tercera edició d’”Eufòria” fos en Lluís. Ara, com a guanyador, signarà un contracte discogràfic, viatjarà a Miami per conèixer els estudis d’Universal Music, participarà al Share Festival i farà la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. De fet, ja ha explicat que té l’agenda “plena” i moltes ganes de treballar: “aprofitaré les estones que tingui lliure”, deia en Lluís.
Sobre el seu futur, en Lluís ja ha deixat tothom amb la mel als llavis i ha assegurat que “sortiran coses aviat”, tot i que ha indicat que el primer que sentirem és la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: