Logotip de Adolescents.cat

Kylie i Kendall Jenner, d’escapada per Mallorca: les imatges del seu viatge

per Adolescents.cat, el 3 de juny de 2024 a les 16:00


Les germanes Jenner han gaudit d’uns dies de luxe a l’illa de Mallorca. Ho han fet dins d’un dels seus vaixells i han compartit a les xarxes socials imatges i moments entre els meravellosos paisatges de l’illa.

Kylie i Kendall Jenner han explicat molts cops que les seves feines no els permeten passar molt de temps juntes, i ara, per gaudir l’una de l’altre han decidit passar uns dies de desconnexió molt a prop de casa nostra. La família sencera és molt amant de la costa mediterrània, en especial d’Itàlia, però aquest cop les dues germanes han decidit desconnectar per Mallorca.


Les dues petites de les Kardashian també van viatjar per l'illa en cotxe i un moment que han compartit a les xarxes socials ja s’ha viralitzat. Les germanes apareixen cantant una cançó de Billie Eilish mentre cada una es pren una cervesa.

Això sí, cap de les dues ha compartit imatges amb la seva mare, Kris Jenner, qui també les va acompanyar en aquest viatge. A banda del vídeo que s’ha fet viral, també han penjat moltes fotografies dels paisatges, entre ells un de ben famós: el Torrent de Pareis. Aquesta mateixa setmana totes tres van ser enxampades a Deià, on van fer parada per esmorzar en un hotel de la localitat. Després, les dues germanes van sortir a passejar pel carrer principal del poble. Tot i voler passar desapercebudes, no ho van aconseguir, ja que alguns residents les van reconèixer.

Aquest no ha estat l’únic cop que les Kardashian han passat uns dies per Mallorca, el juliol de 2023 ja van compartir imatges al seu Instagram a l’illa. Llavors, va ser una parada de relax després de la desfilada de Dolce & Gabbana a Itàlia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: