Logotip de Adolescents.cat

Les frases més romàntiques que s’han dit a les sèries de televisió

per Redacció, el 7 de juny de 2024 a les 20:00

El món de l’entreteniment no només ens regala escenes de drama, comèdia o acció, també ens ha regalat autèntics moments romàntics amb frases que han passat a la història. Frases romàntiques que recullen moments inoblidables. Des de línies més cursis fins a les més enginyoses, les sèries han servit grans dosis d’amor.

Tot i que la història entre Rachel i Ross va eclipsar la famosa sèrie de ‘Friends’, també va quedar lloc per l’amor de Chandler i Mónica. De fet, una de les frases més conegudes va ser la que ell va dedicar a Mónica.


“Em fas més feliç del que mai vaig creure que podria ser, i si m'ho permets, passaré la resta de la meva vida intentant que et sentis de la mateixa manera”

La relació entre Gabriel i Emily no va ser un camí fàcil a la primera temporada de 'Emily a París', i sembla que en la tercera arribaran nous problemes amb Alfie i, per descomptat, amb el xef. Aquesta frase resumeix a la perfecció la seva història


"Realment mai vam tenir una oportunitat, però almenys ara, tenim un moment perfecte"

No totes les parelles tenen un final feliç, i si no, mira el que li va dir Valerio a Lu a 'Élite'.

“Crec en l’amor. Saps com d’estrany és desitjar a algú amb totes les teves forces i que et correspongui? A això se li diu sort…i no passa tots els dies”

La famosa sèrie juvenil ‘Gossip Girl’ ens ha deixat moltes escenes romàntiques. De totes les parelles, la favorita serà sempre la de Blair i Chuck i aquesta frase va ser la que li va dedicar ell a ella.

“Si dues persones estan fetes l’una per l’altra, sempre troben la manera de tornar”

‘Un conte perfecte’, la sèrie basada en la novel·la d’Elísabet Benavent, també va deixar una frase mítica. Protagonitzada per Anna Castillo i Álvaro Mel, tots dos es troben i decideixen ajudar-se per recuperar als seus ex, però, al final, acabaran enganxant-se.

“Atura’t o m’enamoro. Ho dic de veritat. Atura’t o m’enamoro”

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: