Logotip de Adolescents.cat

Descobreix els 5 millors jocs per fer al llit amb la persona que t'agrada

per Redacció, el 4 de juny de 2024 a les 21:30

Explorar noves formes de connectar amb la parella pot ser emocionant i enriquidor. Una de les maneres més íntimes de fer-ho és a través dels jocs que es poden gaudir des de la comoditat del llit. Des d'experimentar noves emocions fins a compartir rialles i moments romàntics, els jocs poden afegir una dimensió especial a la relació.
De fet, hi ha pràctiques molt excitants que ens poden donar encara més plaer! Aquests jocs serveixen com a preliminars o simplement per compartir una estona d'intimitat fent el que us sentiu còmodes i prou.



Recordeu que sempre s'ha de fer servir protecció, no només pels embarassos no desitjats, sinó també per evitar malalties de transmissió sexual. Esperem que us agradin els jocs!

  • El detingut

També és un joc clàssic i en aquest cas el que es fa és lligar a l’altra persona al llit perquè no es pugui moure i simular una detenció o captura. La persona immobilitzada no pot fer res i l’altra es cuida de donar-li plaer. Com sempre, molta comunicació i no fer coses que a l’altra persona no li agradin!
  • Massatge amb olis

Un dels jocs estrella és el dels massatges amb olis. I amb raó! És una idea genial per augmentar progressivament l’excitació i l’energia sexual i alhora ens relaxa. A més, existeixen olis de molts tipus que ens poden despertar no només el tacte sinó també l’olfacte. Un joc preliminar genial!
  • Joc dels daus

En aquest joc una persona es queda amb els números parells i l’altra amb els imparells. Es tira un dau i la persona que guanya és la que rebrà plaer durant 5 minuts.
  • Sabors sexuals

Igual que el joc de calent i fred pot ser molt divertit i plaent, el mateix passa amb els gustos! No hi ha res millor que estar amb la persona que t’agrada i compartir un moment d’intimitat amb xocolata, maduixes i gelat. T’animes a experimentar?
  • Temperatura sexual

Aquest és un dels jocs més clàssics i es tracta de jugar amb les sensacions del cos sencer. Simplement cal agafar un glaçó o una beguda calenta i estimular diferents parts del cos de l’altra persona i jugar-hi també amb la boca. Si per exemple, ens posem el glaçó un moment a la boca llavors la llengua també queda freda i poder seguir jugant amb les sensacions.

En aquest cas és important vigilar, ja que un excés de fred o calor podria fer mal o incomodar. Comuniqueu-vos en tot moment!
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: