Logotip de Adolescents.cat

La influencer Marta Riumbau anuncia el nom del seu nadó: referència a Taylor Swift

per Adolescents.cat, el 3 de juny de 2024 a les 12:00

La influencer Marta Riumbau ha compartit a les xarxes socials un moment molt especial. La catalana de 36 anys ha anunciat el sexe i el nom del seu bebè. 


Amb un vídeo a Instagram molt calmat i ordenat la influencer ha ensenyat quin serà el nom del bebè que espera. Ho ha fet d’una manera que la caracteritza molt: calmada i ordenada. Al vídeo es pot veure com ensenya un petit jersei on apareix el nom de: Julieta.

“M’hauria enamorat fos quin fos el sexe del bebè, però dins meu només estava Julieta”, ha escrit a la xarxa social. Riumbau ha compartit el post amb un cover de la cançó de la cantant ‘Love Story’, de Taylor Swift. 


La influencer ja va explicar que no volia fer una gran festa de ‘gender reveal’. Segons deia, volia fer una cosa més personal i íntima. De fet, Riumbau ha compartit alguns vídeos sobre com explicava als seus amics la notícia. Ho ha fet en un tren on es dirigien cap a un viatge a la Costa Brava, allà els ha anat ensenyant el jersei on hi ha escrit el nom.

Entre les amigues a qui ensenya el nom hi ha Dulceida, amb qui es porten molt pocs dies de diferència en l’embaràs. “És la persona a qui més m’ha costat no explicar-ho. Cada dos dies em preguntava i ens portem només una setmana de diferència”, deia Marta Riumbau en referència a Dulceida.

La catalana va decidir ser mare soltera i, a través de les xarxes socials, ha anat explicant com ha estat el procés. “El gener d’aquest any em vaig trobar amb 36 anys, sense parella i sense fills. El meu ‘jo’ del passat t'hauria dit que ser mare soltera era un fracàs”, explicava Riumbau.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: