Logotip de Adolescents.cat

Torna la Festa del Cine: entrades reduïdes a 3,50 euros

per Redacció, el 1 de juny de 2024 a les 11:00



Tots els amants del cinema tenen una cita important aquests dies. Arriba una nova edició de la Festa del Cine i es podran veure algunes pel·lícules a preus molt més assequibles.

Durant els dies 3, 4, 5 i 6 de juny, els espectadors podran gaudir de totes les pel·lícules de la cartellera a 3,50 euros per entrada. La venda per entrada anticipada pels quatre dies ja va començar el dimecres 29 de maig i es poden aconseguir a les webs dels cinemes o a webs tradicionals de venda d’entrades. També pots apropar-te a les taquilles dels cinemes per aconseguir-les abans. Com l’any passat, enguany tampoc cal acreditar-se per aconseguir l’entrada. Pots veure quines sales estan adherides a través del web.

Les pel·lícules més destacades

La pel·lícula més destacada d'aquesta edició és, sens dubte, ‘Furiosa: De la saga Mad Max’. Després de la bona acollida de ‘Mad Max: Fury Road’, pel·lícula que va encisar la taquilla internacional el 2015, la saga continua amb una nova entrega en la qual coneixem la història de la jove Furiosa. Després de ser arrabassada del Lloc Verd de Moltes Mares, on va passar gran part de la seva vida, el personatge interpretat per Anya Taylor-Joy haurà de reunir els mitjans necessaris per trobar el camí de tornada a casa. Per això haurà de sobreviure a moltes proves i fer aliances inesperades amb diversos personatges que acabaran sent fonamentals en la seva missió.

Una altra de les que aspiren a rebentar la taquilla en els pròxims dies serà ‘El regne del planeta dels simis’. Després de la gran acollida de l'última trilogia, en la qual vam conèixer la història del mític Cèsar, viatgem diversos anys al futur per seguir de prop els avenços d'una nova civilització. També Especialista, amb Ryan Reynolds en el paper protagonista, i Rivals, amb Zendaya al capdavant. Entre la resta d'opcions trobem altres pel·lícules com Fins al final del món, Segon Premi, Tarot i l'espanyola Petites Peces.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: