Logotip de Adolescents.cat

La picabaralla entre Carlos Cuevas i tres actors de Merlí: tota la polèmica

per Redacció, el 31 de maig de 2024 a les 12:00



La sèrie Merlí es va convertir ja fa nou anys en un autèntic fenomen televisió a Catalunya i després va fer el salt internacional estrenant-se a Netflix. Gairebé deu dècades després, els actors han anat agafant camins diferents i la relació entre el grup ja no és la que era.

Una relació que es pot haver refredat, però que els darrers comentaris que s’han llançat alguns dels actors a través de les xarxes socials deixa entreveure que hi pot haver alguna cosa més al darrere.

Tot comença amb una entrevista del famós actor català, Carlos Cuevas, on explica s’ha hagut d’entrenar per fer algunes entrevistes i saber com sortir del pas en una pregunta incòmode, per exemple. “És molt fàcil fer una bona entrevista i tocar els pals correctes, socialment prestigiosos, els llocs comuns on tothom dona like…Jo ja porto moltes entrevistes, és un training que te’l dona l’experiència”, diu Cuevas. 

L’actor, però, va més enllà: “Jo també veig de vegades a persones que dic: “apa!”. Estic fart de veure en pòdcast, vídeos i tal, gent que es posa molt amunt i jo que conec anècdotes seves privades penso: si sabés Europa què hi ha al darrere…”, argumenta l’actor de Merlí.

Les paraules de Cuevas van portar molta cua i no van passar desapercebudes per dos dels seus excompanys a la sèrie de Merlí. L’actor David Solans, qui interpretava el paper de Bruno, etiqueta a la publicació l’actriu catalana Candela Antón, que feia de Berta a la sèrie. Antón reacciona a les paraules de Cuevas: “mare de deu, ‘ver la biga pero no la paja”, deia l’actriu catalana en referència a la frase feta “veure una palla en els ulls dels altres i no veure la biga en els teus”, tot dient que un no reconeix els seus propis defectes.
Als comentaris també s’hi suma l’actor Marcos Franz, que interpretava el paper de Gerard, dient “gràcies”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: