Logotip de Adolescents.cat

Podimo no renova el pòdcast de Dulceida i Alba Paul: els motius

per Redacció, el 31 de maig de 2024 a les 11:00



En un moment en què els podcast s’han posat de moda, fins i tot les influencers del moment poden “fracassar”. Aquest és el cas de Dulceida i Alba Paul, per a qui el món dels pòdcasts sembla que ha acabat.

Segons han avançat en exclusiva les Mamarazzis, les influencers no renovaran el seu contracte amb la plataforma Podimo, on s’emetia el seu pòdcast. El motiu podria ser les males audiències que ha tingut el projecte de totes dues i els costos econòmics que va suposar.

I és que segons explicaven fa mesos les mateixes periodistes, el pòdcast ‘Destino a las estrellas’ va ser tot un fracàs. “Molt fluixet el pòdcast, amb tota l’estima. Fins i tot els de Podimo han dit ‘què és aquest drama’, perquè totes dues s’han emportat quasi mig milió d’euros”, explicaven. Tot i els seguidors que sumen la parella, no haurien aconseguit recuperar els diners a causa de les males audiències. 

A la xifra de gairebé 500.000 euros s’han de sumar altres despeses que la incrementaven considerablement: “A més s’havia de pagar desplaçaments, maquillatge, tota mena de despeses…Clar, quan l’empresa va arribar va dir: Perdona? Aquestes senyores qui són que no estan donant els clics que haurien”, deia la periodista Laura Fa.

El pòdcast va emetre el seu darrer programa el passat 24 de març i van parlar del futur i la felicitat. D’altra banda, les periodistes també apunten a canvis d’agenda d’última hora, potser provocats per l’embaràs de Dulceida que van anunciar fa unes setmanes. Tot i això, indiquen que les despeses de producció van acabar de propiciar el fracàs del pòdcast, que ara es materialitza amb la ruptura definitiva entre les dues parts.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: