Logotip de Adolescents.cat

Biel Juste, Carlota Bruna i la col·lecció amb Zara: una contradicció?

per Redacció, el 30 de maig de 2024 a les 16:00



Fa pocs dies coneixíem la notícia de la col·laboració entre la firma de l’influencer Biel Juste, TwoJeys, i Zara. La marca de l’influencer català està especialitzada en articles de joieria “masculins” i ara es podrà trobar a les botigues de Zara. Concretament, a partir del 3 de juny es podrà trobar una col·lecció càpsula de joies artesanes, roba i accessoris.

La notícia ha generat tot un seguit de comentaris a les xarxes per part dels seguidors de la marca que esperen expectants l’arribada d’aquests articles a les botigues d’Inditex. Però no només això, també s’ha generat una gran controvèrsia per si la col·laboració és “ètica” o no, pel que fa a sostenibilitat. També recorden que Biel Juste va estar en una relació amb l’activista i vegana, Carlota Bruna. 
 


La també influencer catalana ha dedicat molts dels seus posts a les xarxes a parlar sobre el Fast Faishon i les conseqüències que té en el medi ambient. “La roba que acabem llançant, es crema cada dia, contaminant el medi ambient i empobrint les comunitats locals”, diu en una de les seves publicacions a Instagram. En aquestes es poden llegir comentaris de suport del seu ex, Biel Juste, uns comentaris que no han passat desapercebuts pels fans de l’activista i critiquen la contradicció que suposa que ara col·labori amb una marca com Zara.
Juste comentava “TOP” o emojis plorant, mentre que alguns usuaris d’Instagram li qüestionaven la seva aliança amb Inditex: “què plores, si la teva empresa està col·laborant amb Inditex”, diu un usuari. 

Tots dos han estat sempre molt discrets amb la seva relació i no se sap amb exactitud quan ho van deixar. El que si sabem és que l’estiu del 2023 es va relacional Biel Juste amb la cantant argentina Tini, assegurant que tots dos havien passat unes vacances junts a Eivissa.
A principis d’aquest 2024 també es va comentar la possible relació amb la cantant Aitana, després que coincidissin també en un viatge a Costa Rica. Llavors, es van publicar alguns vídeos i imatges a les xarxes on apareixien junts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: