Logotip de Adolescents.cat

Veurem Laura Escanes escalant a la Travessa 2? La presentadora ho deixa entreveure

per Redacció, el 30 de maig de 2024 a les 11:00



El reality d’aventures més exigent de Catalunya torna amb una segona temporada. En el programa presentat per la influencer catalana, Laura Escanes, diverses parelles lluiten per travessar Catalunya en una aventura on han de superar diferents reptes.

Després de l’èxit de la primera temporada, on els concursants travessaven els Pirineus, s’estrena la segona temporada que creurà Catalunya des del Cap de Creus fins al Delta de l’Ebre.

La influencer i presentadora ha donat més detalls sobre com serà la segona temporada. Entrevistada pel programa Que no surti d’aquí, de Catalunya Ràdio, Escanes ha confessat que el rodatge és molt intens, però que ho està portant millor que amb l’anterior. “Trobo molt a faltar la meva filla, sento que m’estic perdent coses. L’any passat estava feta merda. Comparo aquest any amb el passat i molt millor, tenia molta pressió a nivell intern i a nivell personal estava en un moment una mica intens”, explica la influencer.

Sobre la nova temporada sabem que es canviaran les muntanyes del Pirineu per les platges del litoral català i el prelitoral. A més, el premi canvia i serà el doble que en la primera edició: la parella guanyadora es podrà emportar 20.000 euros. Aquest és el lot inicial, però es veurà com acaba amb el transcurs del concurs, explica Escanes.

A nivell personal, el concurs també ha ajudat a fer que la influencer s’interessi més pels esports de risc: “L’any passat vaig caminar més que aquest, però en aquesta edició se'm veurà fent més coses que a l’anterior”, confessa Escanes. Preguntada sobre si se la podrà veure fent escalada la influencer respon: “a mi m’encanta escalar, ja veurem. Pot ser”.

El que també sabem és que aquesta nova edició comptarà amb concursants més joves. I és que segons expliquen, el fet que la presentadora sigui la Laura Escanes ha portat al fet que molts joves s’interessin pel programa i es presentessin als càstings.

El programa ja s’ha gravat i encara no se sap la data exacta, però podrà ser cap a la tardor d’aquest 2024.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: