Logotip de Adolescents.cat

Per què la Taylor Swift no actuarà a Barcelona?

per Redacció, el 30 de maig de 2024 a les 12:00



Taylor Swift ha arribat a Madrid amb el seu doble concert, ahir dimecres i aquest dijous 30 de maig. Els concerts s’emmarquen dins de l’etapa europea de la seva gira ‘The Eras Tour’. La ciutat ja s’ha vist completament afectada per l’arribada de la gran estrella, els voltants de l’estadi del Reial Madrid, s’han hagut de tallar i s’ha modificat el trajecte de diverses línies.

La gira és la que més recaptació ha obtingut, superant els 1.000 milions de dòlars i serà un repàs exhaustiu a una carrera que ha aconseguit reunir a molts fans. La cita, arriba dies després que l’americana publiqui el seu últim disc, The Tortured Poets Department. Més de 3 hores de concert, un set list vital i musical sense precedents.

Per què no ha fet parada a Barcelona?

Tot això, és el que s’ha escoltat i s’escoltaran els fans a Madrid, però per què no ha fet parada la cantant a Barcelona? Doncs segons han explicat al programa de Catalunya Ràdio Que no surti d’aquí, això ha estat així per “qüestions logístiques”.

La cantant ve de Lisboa i després de Madrid anirà a Lió amb un altre doble concert. “Els organitzadors munten la gira tenint en compte el radi de distància que hi ha entre les ciutats on actuen”, diuen al programa. Per tant, a la cantant no li interessa gaire venir a Barcelona perquè queda força a prop de Madrid i Lió.

Sigui com sigui, els/les fans de la cantant no s’han volgut perdre la gira i els qui no van aconseguir entrades per anar a Madrid, s’han desplaçat a altres punts del territori. I és que l’anunci del concert també va disparar el volum de cerca de vols nacional i internacionals cap a Madrid, amb un creixement del 44% entre les setmanes 25 i 26 de 2023.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: