Logotip de Adolescents.cat

Dua Lipa confessa que no pot viure sense saber què diu el seu signe de l’horòscop: “Estic enganxada”

per Redacció, el 29 de maig de 2024 a les 17:00


La cantant Dua Lipa ha confessat la seva “peculiar” manera d’enfrontar-se als problemes i de prendre decisions importants en la seva vida. La famosa cantant es reuneix mensualment amb la seva astròloga, Rose, qui utilitza el seu horòscop i la posició dels astres per predir el futur i oferir-li orientació.

En una entrevista, Dua Lipa va compartir detalls d’aquesta pràctica: “No tinc terapeuta, però tinc una astròloga. Cada cop que tinc un dilema, parlo amb la meva Rose, li pregunto: què diu aquest mes? I ella em respon: noia, aquests dies seran una bogeria” explica la cantant.


La britànica que té molta confiança amb ella: “És molt bona, m’encanta. Abans acostumava a fer una sessió tots els anys pel meu aniversari, per obtenir com un resum anual. Però ara aprofundeixo una mica més. Estic enganxada”. 

@dualipa_lat Todas somos Dua ✨🌌 #DuaLipa #Dua #Astrologia #TheseWalls #RadicalOptimism #radicaloptimismdualipa #Podcast #DL3 #RO #loves #optimistasradicales ♬ These Walls - Dua Lipa

Les paraules de la famosa cantant han aixecat molta controvèrsia, ja que ha confessat que en comptes d’anar a teràpia, utilitza els serveis de la seva astròloga. L’astrologia i la teràpia són dos enfocaments molt diferents pel benestar personal. La teràpia es basa en tècniques psicològiques i és un tractament recolzat científicament per tractar diversos problemes de salut mental, mentre que l’astrologia és una pràctica esotèrica que es basa en la interpretació dels moviments de les coses celestes per obtenir informació. 

Amb aquesta segona pràctica pots trobar una interpretació sense cap base científica, mentre que si necessites ajuda, sigui per gestionar les teves emocions o perquè estàs vivint un moment complicat, cal anar a un professional.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: