Logotip de Adolescents.cat

Ester Expósito i Miguel Bernardeau estan junts? Els enxampen fent-se un petó

per Redacció, el 29 de maig de 2024 a les 16:00

De la sèrie ‘Élite’ han sortit moltes parelles. De fet, fa pocs dies es comentava la possible relació entre Itzan Escamilla i Omar Ayuso. Doncs bé, ara, la revista Vanitatis, parla d’una nova relació: la d’Ester Expósito i Miguel Bernardeau


Segons indiquen, han enxampat els dos actors en un lloc amagat de Madrid i la seva actitud no deixava cap dubte de la relació que tenen. Tal com indica un testimoni que hi era presencialment: “no paraven de fer-se petons i de donar-se carícies”. Tots dos haurien escollit un lloc amagat i ben discret, tot i que força visitat pels famosos que viuen per la zona. Cap dels dos ho ha fet oficial, però, segons la revista, actuaven com si tinguessin una relació de parella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Ester 🌙 (@ester_exposito)



“Som amics des de fa molt de temps”, responia l’actor fa temps, molt educadament, quan se’l preguntava per la seva relació amb Expósito. Unes paraules que tampoc no desmentien ni afirmaven la relació.
Des del desembre que es rumoreja sobre aquesta possible relació. De moment, no han aparegut imatges de la parella junts i en actitud afectuosa. De fet, des de llavors tots dos han estat relacionats amb altres persones.
 

S’ha parlat molt d’una possible relació de Bernardeau amb l’actriu Greta Fernández i el març es va viralitzar a les xarxes socials un vídeo i fotos d’Ester Expósito amb l’estilista mexicana Nini Vélez, fet que va disparar els rumors d’una possible relació entre elles.

La primera relació que es va conèixer d’Ester Expósito va ser amb el company de sèrie, Álvaro Rico. La relació no va durar massa i la parella va trencar el 2019. Per la seva banda, la vida sentimental de Miguel Berndardeau és ben coneguda per la relació que va tenir amb la cantant catalana Aitana Ocaña. Va durar gairebé quatre anys, però van posar punt final el desembre de 2022.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: