Logotip de Adolescents.cat

5 tips d'estudi per acabar el curs amb bones notes

per Marta Perxachs, el 2 de juny de 2024 a les 07:38
Segons la teoria d'un reconegut investigador i estudiós de la psicologia, Howard Gardner, els humans tenim fins a 12 tipus d'intel·ligències diferents (Teoria de les Intel·ligències Múltiples). Per tant, si sou dels que se us donen millor les matemàtiques o les ciències que no pas les llengües, no us desanimeu! Això només significa que heu desenvolupat més una intel·ligència que una altra. 

De totes maneres, encara que aquest estudi sigui molt interessant, seguiràs rebent el butlletí de notes un cop al trimestre, sense embuts per a ningú. I com que s'acaba el curs i segur que hi tens tota l'energia posada... et proposem 5 tècniques d'estudi que has de provar:

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: