Logotip de Adolescents.cat

Ibai Llanos acaba en un hospital de Mèxic: “No puc ni asseure’m”

per Redacció, el 29 de maig de 2024 a les 11:00

El famós streamer, Ibai Llanos, ha passat uns dies amb Mèxic per la celebració de la Kings World Cup, el torneig creat amb Gerard Piqué, que va començar el 26 de maig. El viatge, però, ha acabat amb un ensurt i amb l’ingrés a l’hospital d’Ibai Llanos.

La gastronomia mexicana és coneguda pel seu picant, un fet que sembla no haver-li anat molt bé a Ibai Llanos, qui ha hagut de ser ingressat a l’hospital després de passar-se amb el picant.


El youtuber ha explicat l’incident a les xarxes socials: “Fotut en un hospital mexicà, m'acaben de punxar al cul i no puc ni seure. No torno a prendre picant a la meva vida, atureu-me si em veieu fent-ho”, deia Llanos. El youtuber ha anunciat que no pensa menjar picant mai més a la seva vida, ja que la causa del seu ingrés ve de la mà d’un dels productes que més fan servir els mexicans als seus plats.
 


Les xarxes socials s’han omplert de mems fent referència a l’incident i d’altres donant-li suport.

Per sort, tot ha quedat en un ensurt i quan li han donat l’alta, s’ha pogut reunir amb els seus companys per presenciar la Final Four de la competició.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: