Logotip de Adolescents.cat

L’actriu d’’Stranger Things’, Millie Bobby Brown, es casa en secret: els detalls

per Redacció, el 28 de maig de 2024 a les 16:00


La jove actriu Millie Boby Brown, coneguda pel seu paper d’Eleven a l’exitosa sèrie de Netflix, ‘Stranger Things’, va anunciar el seu casament el 2023. Després de dos anys de relació amb el model, Jake Bongiovi, tots dos es van comprometre.

L’anunci ja va ser una sorpresa pels seus seguidors, però ara la notícia de què tots dos s’han casat en secret ha deixat a tothom parat. Segons va publicar el diari britànic The Sun, els dos famosos es van casar la setmana passada en una cerimònia civil molt discreta, rodejats de les famílies d’ambdós. De fet, al casament hi va ser present el famós cantant Bon Jovi, pare del model. “Va ser una cerimònia molt romàntica summament discreta, en la qual la seva família més propera va ser testimoni mentre ells es prometien amor per sempre”, cita el diari.


Però això no és tot. Com era d’esperar tots dos s’han quedat amb ganes de més, i per això estarien planejant una gran celebració per a finals d’aquest any. És a dir, tots dos han volgut tenir una cerimònia més personal i intima, però volen organitzar una gran festa per celebrar-ho amb amics i altres familiars.

“Estarien planejant una cerimònia més gran als Estats Units a finals d’aquest any, però ara s’han casat legalment i han fet tots els tràmits” indica el diari. Sobre aquesta gran festa hi ha pocs detalls, però segons apunten alguns mitjans qui oficiarà el casament serà Matthew Modine, l’actor que interpreta el Dr. Martin Brenner a la sèrie de Netflix. Dins la sèrie tots dos interpreten pare i fill, i fora de càmeres tots dos tenen molt bona relació.

Millie i Jake van començar la seva relació el 2021. I, tot i que han estat molt discrets a l’hora de compartir els detalls del seu romanç, l’any passat ja van sorprendre amb l’anunci del seu compromís. Cosa que va sorprendre els seus fans, ja que tots dos són molt joves, ella té 20 anys i ell en té 22.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: