Logotip de Adolescents.cat

L’ordinador del Rubius s’incendia en directe: el vídeo viral que preocupa els seus seguidors

per Redacció, el 28 de maig de 2024 a les 12:00


L’incident que va tenir el conegut youtuber Rubius mentre feia un directe a la plataforma de Twitch, no ha deixat als seus seguidors indiferents i s’ha viralitzat.

Els fets van tenir lloc quan el famós stramer estava fent un directe des d’on acostuma a gravar el seu amic Maximus. Llavors de sobte comença a notar com surt fum del seu ordinador. La seva actitud canvia i comença a preocupar-se: “Què s’està cremant l’ordinador, hi ha fum”, diu l’streamer. En el moment dels fets, el xat de Twitch es comença a omplir de comentaris dels seus seguidors. De fet, molts d’ells creuen que el youtuber els està fent una broma.


Tot i això, el Rubius es va posant encara més nerviós i se’l veu més agitat fins que el directe es talla i desapareix completament. És llavors quan els seus seguidors comencen a preocupar-se, però finalment s'acaba demostrant que no tot és el que sembla.

Moments després, el seu amic Maximus va aparèixer a les xarxes socials aclarint que tot es tractava d’una broma. "Per fi vaig fer servir la p*ta màquina de fum que em vaig comprar fa anys", va dir. Un comentari que va revolucionar completament els seus seguidors, que s'han dividit entre els que s'han molestat per la broma i els que han aplaudit l'execució d'aquesta. "Ja deia jo que aquell fum s'assemblava molt al clip de quan el Maxo cubito va morir xd", diu una seguidora. "Acabo d'adonar-me que ens han trollejat, però fort", afegeix un altre usuari.

Després d’aquest tuit a X tot té més sentit, tot i que encara hi ha qui diu era veritat. El que està clar és que el Rubius és tot un expert en la creació de contingut i ha tornat a convertir-se en tendència mundial.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: