Logotip de Adolescents.cat

Què fer si mai has aconseguit tenir un orgasme

per Redacció, el 29 de maig de 2024 a les 21:30


Arribar a l’orgasme no és tan fàcil, o almenys no tothom té la mateixa facilitat per fer-ho. Sabies que només el 10% de les dones poden arribar al clímax sexual sense dificultats durant les relacions sexuals? Com veus, si et costa arribar-hi, no estàs sol/a.


Segons la fundadora de Runi, una empresa dedicada al benestar íntim, qui va parlar a la revista Poosh, hi ha moltes condicions que afecten en el nostre orgasme i impedeix tenir-lo amb facilitat. Acceptar aquesta situació com quelcom normal i comú és el primer pas per trobar una solució.

Cada persona és un món i existeixen diverses recomanacions universals que has de tenir en compte si experimentes problemes per arribar a l’orgasme: “desestressar-te, relaxar-te, concentrar-te amb jocs previs, afegir joguines o invertir en un bon lubricant”, són coses que et poden ajudar.

Aquests són consells bàsics, però també has d’escoltar el teu estat d’ànim. Segons indica l’experta, “és important recordar que el cervell també és l’òrgan sexual més gran”. De vegades, la clau no només està en les postures, les joguines o els jocs previs, sinó en l’excitació mental, i per això, has d’estar còmode. Hi ha bloquejos al teu cap que et poden deixar sense orgasme. Intenta recuperar-los, treballar-los i si cal parlar-ho amb un expert o comunicar-ho a la persona amb qui vols compartir un moment íntim. 

També és molt important conèixer-te a tu mateix/a, és a dir, saber què t’agrada i et posa més. Només d’aquesta manera podràs també tenir un bon sexe quan ho comuniques a les altres persones amb qui vols tenir relacions. Tot i això, l’experta també aconsella algunes pràctiques que poden apropar-te més a l’orgasme.

Pràctiques que ajuden a arribar a l'orgasme

Un d'ells és el mètode Kivin, una tècnica que s'ha popularitzat en els últims mesos després que sexòlogues com Annabelle Knight asseguressin que podia suposar un abans i un després en la vida sexual de moltes persones. I és que, d'acord amb l'experta, aquesta tècnica ben aplicada permet arribar a l'orgasme en només 3 minuts.

També explica l'"edging", una de les més efectives. És possible que l'hagis practicat alguna vegada sense adonar-te'n, ja que consisteix a dur a terme l'excitació sexual fins al moment d'estar a punt de tenir un orgasme. És aquí on s'ha de parar i descansar una estona, per tal de seguir estimulant després.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: