Logotip de Adolescents.cat

Mama Dousha publica ‘Only Hits’, el seu EP que fusiona música electrònica, cançó d’autor i pop urbà

per Redacció, el 28 de maig de 2024 a les 11:00



El cantant barceloní Bruni de Fabriziis, conegut amb el nom artístic Mama Dousha, publica el seu esperat EP ‘Only Hits’. Al nou disc, el cantant fusiona amb estil la música electrònica, la cançó d’autor i el pop urbà, amb una destacada omnipresència de la guitarra espanyola, creant experiències sonores úniques.

El nou EP, que inclou sis cançons, compta també amb col·laboracions molt especials com la del Dj Panko -membre fundador de la formació Ojos de Brujo-, la cantant Suu o la Banda de Música de Tortosa.

Les cançons que inclou el disc són: ‘Qué Chévere’, ‘Ocell d’Origami, ‘Dono Fe’, ‘Sant Tornem-hi’, ‘Anirà Passant’ i ‘El Ressopó’. El disc el va presentar el passat 16 de maig amb un correbars i acompanyats d’una xaranga, on també es va gravar part del seu nou single ‘Qué Chévere’.

 
 

Entre les cançons de l’àlbum, destaca ‘Qué Chévere’, el primer avançament que ja va arrencar amb molta força i ja és un dels temes més radiats a les emissores musicals de Catalunya. Compta amb la col·laboració de Dj Panko, un dels responsables de l’anomenat ‘So Barcelona’. Un estil, que va marcar l’època daurada del mestissatge català pel qual va obtenir un Grammy.
També destaca, però, ‘Sant Tornem-hi’, uns dels temes més reconeixibles de l’estil i la sonoritat de Mama Dousha. És una cançó que evoca els sentiments de tristesa i impotència que es generen i es repeteixen amb les ruptures sentimentals.

I és que el creador de ‘Rikiti’ viu un dels moments més dolços de la seva carrera i aquest estiu oferirà més d’una trentena de concerts a festivals com el Share Festival, el Vida o el Cabró Rock, entre d’altres.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: