Logotip de Adolescents.cat

Dulceida dona més detalls del seu embaràs: explica com va ser la fecundació ‘in vitro’

per Redacció, el 27 de maig de 2024 a les 17:00


Aquest abril, la influencer Dulceida i la seva parella Alba Paul van confirmar amb un post a les xarxes socials que seran mares. Llavors van explicar que qui s’ha quedat embarassada ha estat Dulceida, però l’òvul fecundat ha estat el de l’Alba.

És a dir, han fet servir el mètode ROPA, que consisteix a fer un cicle ‘in vitro’ a una dona de la parella per aconseguir els embrions i després transferir-los a l’úter de l’altra dona de la parella.


Sobre aquest mètode hi ha molta informació, però pel que fa a l’embaràs de les dues influencers encara queden molts detalls per resoldre. De moment sabem que es va desvetllar el “gènere” i esperen una nena. Pel que fa al nom de la filla encara no se sap res, tot i que expliquen que tenen dues opcions i que totes dues comencen amb la lletra A.

La creadora de contingut, està resolent pràcticament tots els dubtes dels seus seguidors respecte del seu embaràs. De fet, explicava recentment com va ser l’espera des que t’introdueixen l’òvul fecundat fins que se sap si estàs embarassada o no.

A través d’uns stories, i responent a algunes qüestions d’una seguidora que es troba en el mateix procés, Aida compartia un vídeo on se les veia sortint de la transferència d’aquest òvul.

“El que vam fer durant aquests 10 dies de l’horrible espera va ser no parlar del tema, estar tranquil·les i positives i no fer-nos cap test abans de les anàlisis d’on va sortir el resultat”, explica la influencer catalana. “Alba em feia petons a la panxa cada nit i ja està. Crec que és important estar tranquil·les i no parlar del tema”, recomana Dulceida.

Que totes dues hagin fet servir aquest mètode no ha estat cap sorpresa, ja que feia temps tenien clar que ho farien així: “Amb el meu òvul, jo gestaria el nadó. Aquesta és la manera que sigui de les dues”, va dir Dulceida en el seu moment. De fet, la parella va explicar que la seva primera visita a la clínica de fertilitat va ser fa anys, però no va ser fins al passat novembre quan van començar, de veritat, amb el procés per quedar-se embarassades.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: