Logotip de Adolescents.cat

Nova relació a Élite? Fotos molt còmplices d’aquests dos actors

per Redacció, el 27 de maig de 2024 a les 16:00

No s’havia parlat gaire d’aquesta suposada nova relació, tot i que alguns fans s’ho podien esperar. Aquest cap de setmana, segons la revista Cuore, s’hauria confirmat una relació pel que fa a actors de la sèrie Élite.


I és que les notícies sobre relacions sempre han sonat entre els personatges reals de la sèrie, però aquesta darrera notícia ha sorprès molts. Parlem dels actors: Itzan Escamilla i Omar Ayuso.

Itzan Escamilla i Omar Ayuso són parella?

Segons aquesta revista, tots dos serien parella i, de fet, ha estat un d’ells qui ho ha confirmat a través de les xarxes socials mitjançant una fotografia on se’ls veu caminant pels carrers de Madrid. A la imatge se’ls veu a tots dos vestits de manera casual amb pantalons texans i samarreta de màniga curta. Podria ser una simple imatge, on tots dos van agafats de la mà, però el que ha fet saltar les alarmes ha estat el comentari que ha deixat un d’ells a la publicació. “El meu xicot”, ha comentat l’Omar al post.


Com era d’esperar els fans de la sèrie no han dubtat a reaccionar i molts s’han mostrat sorpresos. Tot i això, d’altres han començat a relacionar idees i han recordat com tots dos han compartit imatges junts en altres moments, i comentaris que en el seu moment potser van passar desapercebuts.

Tot i això, no hi ha una confirmació oficial dels actors per saber si estem davant d’una nova relació o tot es queda en un rumor. De fet, no seria el primer cop que es relaciona dos actors de la famosa sèrie juvenil i després s’ha acabat desmentint. Sense anar més lluny fa pocs dies, es va relacionar Ester Exposito i Miguel Bernardeau, però tot va acabar sense cap informació més.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: