Logotip de Adolescents.cat

Els 3 tipus d’orgasme que poden tenir les dones

per Redacció, el 28 de maig de 2024 a les 21:30


Encara avui en dia hi ha molts mites sobre l’orgasme de les dones. De fet, moltes persones encara diferencien només entre l’orgasme vaginal i el clítoris, posant un per sobre de l’altre. La realitat és que l’orgasme de les persones amb òrgans reproductors femenins van molt més enllà.


Tot i això, un estudi ha recopilat dades gràcies a uns vibradors de l’empresa Lioness, per saber quins tipus d’orgasmes tenen les dones i quins són més comuns. Aquest estudi diferencia entre “el volcà, l’onada de mar o l’allau”.

L’onada seria aquell orgasme que ve com una ràfega curta de contraccions pelvianes procedides per un ritme de tensió al sòl pelvià.

El volcà és aquell orgasme procedit per creixents tensions del sòl pelvià cap amunt. Mentre que l'allau són contraccions basals del sòl durant l'estimulació, amb un perfil descendent i després de l'orgasme.

Segons recullen a Enfemenino, algunes participants de l’estudi van descriure l’orgasme volcà com si “tots els músculs del cos es tensessin a mesura que el plaer s’intensifica i després hi ha una gran alliberació”. Mentre que d’altres explicaven l’allau com si el cos comencés a tremolar i de cop explotés amb un gran orgasme.

L’estudi també determina que l’orgasme que més experimenten les dones és l’anomenat “onada”, que representa el 48% de totes les participants. Després el segueixen l’allau, amb un 31%, i darrerament el volcà, amb un 20%.

Sobre si és possible tenir els tres tipus d’orgasmes alhora, l’estudi remarca que “algú amb un orgasme de volcà no tindrà un d’allau”. Tot i que adverteixen que això és només una petita mostra del seu estudi, el que no significa que algú no pugui tenir múltiples patrons diferents.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: