Logotip de Adolescents.cat

TEST Quin tipus d'amistat tens?

per Redacció, el 28 de maig de 2024 a les 15:00

L'amistat és un dels aspectes més importants de la nostra vida. Cada persona té un paper únic en el seu cercle d'amics, i descobrir quin tipus d'amic ets pot ser molt revelador. Ets aquell que sempre està disposat a escoltar i donar suport, o ets l'ànima de la festa que sempre sap com animar els altres? Potser ets l'amic savi que sempre té un consell a donar.

Fes aquest test divertit i descobreix quin tipus d'amistat tens! Respon les següents preguntes i esbrina si ets el millor amic o amiga, l'amic o amiga festa o l'amic o amiga dels bons consells.
Comparteix els resultats amb els teus amics i descobreix si estan d'acord amb el teu paper en el grup!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: