Logotip de Adolescents.cat

Les 5 aplicacions que t’ajudaran a estudiar per la Selectivitat 2024

per Redacció, el 27 de maig de 2024 a les 12:00

La Selectivitat 2024 a Catalunya ja és a tocar. El 4, 5 i 6 de juny comencen els exàmens d’aquestes proves que per a molts estudiants acabaran de decidir el seu futur pel que fa a estudis. Per això segurament aquests dies ja has començat a preparar-los. Potser tens molta facilitat per concentrar-te o potser és difícil desenganxar-te d’alguns hàbits com mirar el mòbil cada dos per tres.


Sigui com sigui, hi ha algunes aplicacions que ajuden a concentrar-te o fer que no et distreguis mentre dediques temps a preparar la selectivitat. Et donem alguns detalls:

  1. Forest

Aquesta aplicació té com a objectiu ajudar-te a concentrar deixant el teu mòbil de costat. A l’aplicació trobaràs un arbre que anirà creixent a mesura que utilitzis l’app. De manera que el fet de concentrar-te farà que l’arbre vagi creixent i, fins i tot, podràs crear un bosc sencer. Si surts de l’aplicació durant molta estona, el bosc pot acabar morint i pots seleccionar el temps que vols estar concentrat.


  1. Focus To-Do

Aquesta aplicació t’ajuda a organitzar els moments que vols dedicar a l’estudi. Et permet establir un temps de concentració amb algunes parades per descansar. De fet, té un mode extrem, en el qual l’aplicació pot “ajudar” a què no obris cap altra aplicació del mòbil perquè no et desconcentris.

  1. StudyBlue

StudyBlue és una app dinàmica, dissenyada per ajudar els/les estudiants per dominar diverses assignatures a través de l’ús de targetes de memorització digitals. És a dir, els estudiants poden crear els seus propis materials personalitzats d’estudi amb targetes digitals, àudios, vídeos…

  1. ScannerPro

Si ets més digital i t’agrada estudiar amb els apunts de l’ordinador. ScannerPro t’ajudarà a escanejar documents, llibres de text o apunts escrits a mà per tenir-los en digital. També permet organitzar de manera ordenada els apunts i materials d’estudi.

  1. GoodNotes

En cas d’agafar els apunts amb el teu iPad, aquesta app és perfecte per a tu. Es pot fer servir tant a Apple com per Android o Windows. És ideal per organitzar els teus apunts, permet escriure a mà o organitzar en carpetes els nostres apunts.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: