Logotip de Adolescents.cat

La tendra celebració de Putellas amb la seva parella després de guanyar la Champions

per Redacció, el 27 de maig de 2024 a les 11:00

Les jugadores del Barça han aconseguit aquest cap de setmana la seva tercera Champions en una final contra l’Olympique de Lió. Un gol d’Aitana Bonmatí al minut 63 i un d’Alèxia Putellas en temps afegit van servir que les jugadores aconseguissin el trofeu que les acredita com les millors jugadores d’Europa.

Les jugadores van celebrar al camp la victòria i ho van fer amb amics, parelles o familiars. Una celebració que ha deixat moment entranyables de màxima felicitat de les jugadores amb les seves persones més properes i, entre elles, hi ha el cas de Putellas amb la seva parella, Olga Ríos.


Fa mesos que els rumors de crisi, o inclús de ruptura, amb la seva parella no paraven d’escoltar-se. De fet, molts dels seus seguidors no paraven de preguntar-ho a les xarxes socials. I és que feia molt de temps que totes dues no es deixaven veure juntes en públic, però no ha estat fins aquest cap de setmana, amb la celebració de la Champions, quan tot ha canviat.

A les xarxes hi ha diversos vídeos on es veuen totes dues abraçant-se per celebrar el títol i el gol de la jugadora. De fet, també se les pot veure en un moment entranyable quan es poden a jugar a futbol juntes.

@alexia.pute11as Alexia y Olga jugando🥹 📹lisa_dld #alexiaputellas #olgarios #fcbfemeni #fcbarcelona #fcb #futbolfemenino #futbol #fyp #parati #viral #fypツ #foryou #foryoupage #fy #football #footballtiktok #soccer #soccergirl #woso #lgbt #wlw #lgbtq #lesbian #messi #cr7 #womensfootball #barcelona #barça #españa #catalunya #fpy #lgbtcouples #love #fypp #fy ♬ sonido original - jaquii
@megustaelfutbol13 Alexia Putellas y Olga Rios 🫶 #AlexiaPutellas #fyp #barça #futebolfeminino #futebol #futbol #football #goviral #Viral #fcbarcelona #fcbfemeni #culer ♬ sonido original - FÚTBOL

A més, tal com explicaven la setmana passada al programa ‘Que no surti d’aquí’, de Catalunya Ràdio, ja se les havia vist juntes abans. De fet, va ser a la presentació d’un acte, que presentava la locutora d’iCat, Xènia Casado, i li preguntava sobre què ha de tenir una catalana perquè t’agradi. “Personalitat, una conversa interessant o que m’entri pels ulls”, deia la futbolista tot mirant de reüll a la seva parella Olga Ríos, segons deien al programa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: