Logotip de Adolescents.cat

La samarreta viral de Rosalia i la resposta de Bad Gyal sobre Barcelona

per Redacció, el 24 de maig de 2024 a les 16:00



Rosalía torna a ser tendència i aquest cop ho fa amb polèmica. En el darrer post que la cantant ha compartit a les xarxes socials podem veure com llueix una samarreta amb un missatge que fa referència a Barcelona i Madrid.

“Too loud for Barcelona, too shy for Madrid”, una frase que traduïda significa: “Molt sorollosa per Barcelona, però massa vergonyosa per Madrid”. El significat pot fer referència a les diferències entre les dues capitals, Barcelona amb un ambient més tranquil i Madrid amb més “soroll”.
Sigui com sigui el significat pot ser molt objectiu, però qui ha volgut dir la seva ha estat una de les altres referències musicals de Catalunya, Bad Gyal. La maresmenca ho té clar i ha afegit un comentari a la publicació: “Too loud for Barcelona too shy for Madrid, per això és millor quedar-se a Barna jajajaajaj”, diu.

Aquest simple comentari ja ha fet saltar totes les alarmes d’una possible col·laboració entre les dues catalanes, de fet el comentari ha obtingut més de 17.000 m’agrada i 225 comentaris en poca estona.

La samarreta és d’Sky Division i, segons confirma Vogue, van ser ells mateixos els qui li van fer arribar la peça a Rosalía. I és que, tot i que la catalana visqui als Estats Units, sempre ha mostrat passió pel seu lloc de naixement.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: