Logotip de Adolescents.cat

10 curiositats ‘random’ per impressionar algú

per Redacció, el 25 de maig de 2024 a les 20:00

En el món de les curiositats, hi ha dades que semblen tan inversemblants que gairebé desafien la lògica. Aquestes petites perles de coneixement poden convertir qualsevol conversa avorrida en un festival de sorpreses i rialles.

Estàs preparat per descobrir el món des d'una perspectiva completament nova? Aquí van algunes dades sorprenents que no et deixaran indiferent.


  1. Els alvocats són una fruita, no una verdura. Tècnicament, es consideren una baia d'una sola llavor.
  2. Sabies que la Torre Eiffel pot créixer 15 centímetres durant l’estiu? Això es deu a l’expansió tèrmica que escalfa el ferro i les partícules guanyen energia cinètica, quan acaben ocupant més espai.
  3. El nom original de les Spice Girls era Touch.
  4. Les dents humanes són l'única part del cos que no poden curar-se soles. Les dents estan recobertes d’esmalt, que no és un teixit viu.
  5. Els antics romans acostumaven a llançar un tros de pa torrat a la copa de vi per tenir bona salut.
  6. El llibre 'En la recerca del temps perdut', de Marcel Proust, conté uns 9.609.000 caràcters, fet que el converteix en el llibre més llarg del món.
  7. Els actors que posen veu a Mickey i Minnie s'han casat a la vida real. Russi Taylor (Minnie) i Wayne Allwine (Mickey) es van casar el 1991.
  8. Als hospitals del Japó no hi ha habitacions amb el número 4 ni amb el número 9. Això es deu al fet que es consideren números de la mort.
  9. El primer mòbil del món pesava 800 grams. Va ser el Motorola DynaTAC 8000X.
  10. La contrasenya més utilitzada del món és 123456. I la segona és 'password'.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: