Logotip de Adolescents.cat

El truc de ChatGPT que t’ajudarà a escollir la roba perfecta per tu

per Redacció, el 23 de maig de 2024 a les 16:00

Escollir la roba ideal pot ser una tasca complicada, però un nou truc amb ChatGPT està revolucionant la manera com triem el nostre vestuari. Amb aquesta eina d'intel·ligència artificial, seleccionar les peces adequades mai havia estat tan fàcil.

Concretament, parlem de la colorimetria un aspecte important que ens ajuda a identificar els colors que millor ens queden segons el to de pell, els ulls i el cabell. Un cop coneixem la nostra colorimetria, podem escollir la roba, el maquillatge i els accessoris que millor ens queden perquè ressalten les nostres característiques naturals. També ens pot ajudar a evitar errors d’estil, com utilitzar colors apagats i tinguin un efecte contrari al que volem.


Hi ha molts consells per saber la nostra colorimetria, però de vegades poden resultar confusos. Les xarxes socials s’han omplert de consells per fer-ho de manera més fàcil i amb la intel·ligència artificial.

El primer pas és fer-se un selfie on es vegi clarament el color dels teus cabells, pell i ulls. Després cal anar a “editar” i amb l’eina del llapis, se selecciona la “bombolla de color” i ho poses sobre el front. Un cop fet això, cal copiar el codi que apareix al costat de “Display P3 Hex Color” o “Número de color hexadecimal per a Display P3”.


Fes el mateix amb els ulls i el cabell i guarda els codis. El darrer pas és escriure aquests codis a ChatGPT i preguntar: “quina paleta de colors de to de pell soc? En termes de primavera, hivern, estiu i tardor”. Immediatament després ens respondrà amb els colors que més ens afavoreixin.
 

@florencia.lof Use ChatGPT para hacerme un análisis de color que sirve para saber cuáles son los tonos que más te favorecen!! ❤️‍🔥 cuéntame si te sirvio! #chatgpt #analisisdecolor #estaciondelaño #tonodepiel #colorimetria #colorimetriaprofesional #asesoriadeimagen #analisispersonalizado #descubretupaleta ♬ original sound - FLORENCIA
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: