Logotip de Adolescents.cat

La sospita de Laura Escanes es confirma: Álvaro de Luna torna amb la seva ex

per Redacció, el 23 de maig de 2024 a les 12:00


Laura Escanes i Álvaro de Luna no deixen de llançar-se indirectes. De fet, tres mesos després de la seva ruptura va esclatar una guerra mediàtica entre ells. El cantant sevillà va publicar una cançó on criticava la seva ex acusant-la de no cuidar la relació i ella també ha respost diversos cops amb indirectes a les xarxes socials.

Fa dues setmanes la catalana va publicar un vídeo a TikTok que deixava intrigats als seus seguidors. “Total, va tornar amb la seva ex” deia Escanes al vídeo. “Humor o anècdota”, afegia. En aquell mateix post, la seva amiga de professió, Maria Pombo, comentava: “Storytime privat, perquè me’l mereixo”. No sabem què és el que li va explicar Escanes a Maria Pombo, però el que si sabem és que podria tractar-se d’una anècdota i només d’humor.


@lauraescanes

¿Humor o anécdota?

♬ Watch Out For This (Bumaye) - Instrumental - Major Lazer & Instrument-O

S’estava referint al cantant Álvaro de Luna? Ara el vídeo sembla tenir molt de sentit. Recentment, s’han publicat imatges que demostrarien que hauria tornat amb la seva exparella Elena, amb qui va estar abans que amb la catalana. Es rumoreja que se’ls ha vist a tots dos amb una maleta per l’estació d’Atocha de Madrid. Segons la tiktoker ‘La Cuqui’, es dirigirien cap a Burgos, on el cantant actuava.

A més, Elena tenia el perfil d’Instagram en obert fins al moment en què va començar l’actuació d’Álvaro de Luna a Burgos. De sobre es va canviar el perfil per “privat”, cosa que podria demostrar que estaven junts, però no volien fer-ho públic.

Pel que fa a la situació sentimental de Laura Escanes, fa poc d’un mes van esclatar els rumors sobre la seva possible relació amb l’influencer Pau Joanmiquel. Des de  llavors no s’ha confirmat oficialment la notícia, però se’ls ha pogut veure junts en diverses ocasions a Barcelona o per Madrid, també a la celebració de l’aniversari de la influencer catalana.

@adolescents_cat Les fotos de la Laura Escanes i en PJM😱 @kindagalins ♬ original sound - ADOLESCENTS
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: