Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el clima astrològic de la setmana

per Adolescents.cat, el 26 de maig de 2024 a les 07:41

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 27 de maig al 2 de juny de 2024:



Acabem de passar una lluna plena a Sagitari (el dia 23 de maig). Això és un tancament de tancament de cicle, de recollir els fruits d'alguna cosa que es va iniciar el passat desembre. Ens porta a la llum allò que és veritat de veritat per nosaltres, ens convida a seguir la nostra pròpia veu, la nostra essència. Pot ser que ara mateix hi hagi coses a la teva vida que encara no entens, processos que no estan del tots tancats o clarificats. Però els astres ens demanen que confiem i que, sobretot, connectem amb la nostra veritat interna.


Fes-te aquestes preguntes:

  • Què és allò de la teva vida que demana expansió, major abast i prosperitat a la teva vida?
  • Com pots créixer de veritat?
  • Què és el que té real sentit per a tu?
  • On hi ha lleugeresa i alegria, però a la vegada propòsit i significat?
  • On pots recrear-te en allò que dónes, que serveixes al món?

Intenta connectar amb allò que et connecta amb la diversió i el creixement i anirà tot genial! Una abraçada

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: