Logotip de Adolescents.cat

‘Pisos d’Estudiants’, el reality jove del moment que ho peta a Catalunya

per Redacció, el 23 de maig de 2024 a les 17:00

El nou programa ‘Pisos d’Estudiants’ ho està petant entre els joves de Catalunya. El podeu veure gratuïtament a la plataforma 3Cat (TV3), concretament, a l'espai jove Eva.

Amb només un mes de vida, la sèrie coproduïda per Crisàlide i Antàrtida Films, ocupa totes les primeres posicions del TOP8 dels continguts més vistos entre els joves.


De què tracta aquest format? La Nadine Romero i l’Àlex Tous, van de ciutat a ciutat per infiltrar-se en vuit pisos d’estudiants d’arreu de Catalunya i descobrir els seus secrets més amagats, les anècdotes més boges i fer-los competir per trobar el pis cinc estrelles. 

No és fàcil ser un pis autèntic: viscut, organitzat, net, dinàmic… Per això el que l’equip determini com a guanyador obtindrà un premi molt somiat per qualsevol pis d’estudiants: una mensualitat de lloguer.



En aquest format, nascut a Adolescents.cat on es va estrenar la primera temporada l'any 2020, ho trobaràs tot: confiança, tensió, brutícia, sexe, traïció...

Si encara no l’has vist, pots recuperar els vuit episodis a l’espai d’Eva de la plataforma 3Cat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: