Logotip de Adolescents.cat

Les aplicacions que més fan servir els influencers per editar fotos

per Redacció, el 22 de maig de 2024 a les 16:00

Segurament et preguntes com fan els influencers perquè les seves fotografies siguin sempre perfectes i tinguin tants m’agrada. Està clar que el més important és fer les fotografies amb una bona càmera o un bon mòbil, però també et pots ajudar amb algunes aplicacions que et permeten retocar la llum, els colors, l’estil, etc.

L’app social Peoople, que emmagatzema les recomanacions de més de 10.000 influencers del món, ha analitzat quines són les aplicacions d’edició de fotografia segons els creadors de continguts. Te’n deixem algunes d’elles.


Unfold - Story Creator

Aquesta aplicació és ideal per crear stories diferents i originals. Té més de 250 plantilles diferents, eines de text i una gran varietat de tipografies i adhesius.

Touch Retouch

Segur que en alguna ocasió t’has fet una fotografia que t’encanta, però hi apareix alguna persona o objecte que t’agradaria esborrar. Aquesta aplicació permet eliminar objectes, persones o  imperfeccions per millorar les imatges. 


Tezza

Amb l’aplicació Tezza és possible fer fotos i vídeos creatius, gràcies a les seves eines d’edició i la gran varietat de filtres innovadors que ja estan preestablerts. Els influencers, però, estan d’acord en el fet que la versió gratuïta es queda una mica escassa.

Huji Cam

Aquesta és l’app ideal pels nostàlgics. Si el que vols és fer que les teves publicacions semblin fetes amb càmeres analògiques, aquesta és la teva aplicació per excel·lència. Imita una càmera analògica, com les dels anys noranta, amb el botó per afegir flash. Hi ha moltes varietats de càmeres i pots escollir l’efecte que més t’agradi.

Snapseed

Si el que vols és retocar algunes “imperfeccions” que apareixen a la imatge, pots fer servir Snapseed. Una aplicació amb 29 eines i filtres que ajuda, entre altres coses, a canviar el color d’alguns punts específics de la imatge. També permet retocar la textura de la imatge i amb la seva eina de pinzell pots allisar o treure taques de la imatge.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: