Logotip de Adolescents.cat

8 cossos tan reals i bonics com el teu

per Adolescents.cat, el 26 de maig de 2024 a les 08:00
S'apropa l'estiu i encara que és molt desitjat per la majoria de persones ja que vénen les vacances, la calor, els plans a l'aire lliure, la piscina, la platja... Per moltes altres persones és un moment de moltes angoixes per la por de mostrar els cossos sense roba. Per això avui et volem mostrar 8 cossos reals i preciosos, que segurament no veuràs gaire per xarxes socials però que ens representen molt més a tots i totes! Ets preciós/a, de veritat! 

 
 

Si sents que tens problemes amb la teva autoimatge i això està afectant a la teva salut mental, recorda que és important que demanis ajuda a un adult/a de confiança i que també ens pots escriure a El Consultori on t'atendrà anònimament una psicòloga especialitzada en autoimatge i conducta alimentària:

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: