Logotip de Adolescents.cat

De què tracta ‘Maxton Hall’? La sèrie romàntica que s’ha fet viral

per Redacció, el 21 de maig de 2024 a les 17:00

La nova creació de la plataforma Amazon Prime Video ha estat tot un èxit. Parlem de la sèrie ‘Maxton Hall: Un món entre nosaltres’, la sèrie romàntica que es va estrenar el 9 de maig i ja ha confirmat una segona estrena.

Amb un total de sis episodis d’aproximadament 45 minuts de durada, la sèrie narra la història de la Ruby Bell, una alumna que somia en estudiar a la Universitat d’Oxford, però que abans ha de passar per l’escola 'Maxton Hall'. Allà coneixerà en James Beaufort, un noi de classe alta. L’emoció comença quan ella és testimoni d’un secret que amaga en James i ell intentarà silenciar-la en tot moment. Les seves interaccions acabaran encenent el foc de l’amor i el seu vincle va creixent a poc a poc.


La sèrie està basada en la trilogia de llibres ‘Save’, de l’escriptora Mona Karsten, i està previst que la segona se centri en el llibre ‘Save You’ i la tercera en ‘Save Us’.
La producció s’ha fet viral a les xarxes socials, concretament a Twitter, on els usuaris han compartit les seves opinions al respecte, repassant la química entre els dos protagonistes.




Està previst que la segona temporada de ‘Maxton Hall’ estigui basada en la segona novel·la, ‘Save You’. Encara no se sap quan s’estrenarà ni tampoc si la intenció de la productora és explicar la història d’amor completa, o bé, crear una tercera temporada.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: