Logotip de Adolescents.cat

L’estampat del moment: consells per combinar aquesta tendència

per Redacció, el 21 de maig de 2024 a les 16:00

Aquest estampat, un clàssic atemporal, ha tornat a captivar el món de la moda aquest 2024 i segur que ja l’has vist a les xarxes socials. Després d’una breu desaparició en les anteriors temporades, aquesta moda ha tornat a aparèixer amb força

Parlem de l’estampat de lleopard, una tendència que ja es va deixar veure a les principals passarel·les internacionals, mostrant un  cop més la seva capacitat d’evolució. Alguns experts en moda atribueixen aquest ressorgiment de l’estampat a diverses raons, entre elles la creixent aparició de la moda retro.


Per aquells que vulguin sumar-se a aquesta moda, les opcions són infinites i les combinacions no només estan limitades per la imaginació. Tot i això, et deixem algunes idees per combinar-ho.

El que més es porta són els pantalons de cama recta, culotte o, fins i tot, de campana. Qualsevol opció és bona i pots combinar-ho amb una jaqueta negra. Una de les tendències del moment és la revolució de les bermudes, en cas de voler combinar-la amb la de l’estampat de lleopard ho pots fer afegint una camisa oberta blanca i una gavardina.


No només hem vist aquesta tendència amb els pantalons, també ho hem fet a la part superior, concretament amb les jaquetes. Combinar aquest estampat amb el color vermell pot ser una molt bona opció, però pots fer-ho amb els accessoris com la bossa de mà o les sabates.

Recorda també que un bon accessori pot arreglar qualsevol look i segur que triomfaràs si ho fas amb un de lleopard. Una bona opció és fer-ho amb un total denim. 

I ara que arriba l’estiu també pots lluir un vestit, sigui maxi o curt, amb l’estampat del moment. A les botigues hi ha diverses opcions i pot ser un look molt funcional que t’ajudi a sortir de qualsevol bloqueig.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: