Logotip de Adolescents.cat

Com millorar el sexe amb preservatiu: formes sensuals per posar-lo

per Redacció, el 22 de maig de 2024 a les 21:30

Fer servir un preservatiu quan tens sexe és imprescindible, la seva importància ves més enllà d’evitar un embaràs no desitjat: pot evitar que et confegís d’una ITS. Per això, volem explicar-te algunes formes per posar-lo i que deixin de posar-te excuses quan esteu tenint sexe.

A més, recorda que fer servir un condó de la talla adequada és molt important. Si es fa servir un massa petit o massa gran, pot disminuir el plaer i l’eficàcia. També pots fer servir lubricant per evitar la fricció i que tot flueixi millor.


Una de les maneres més clàssiques de col·locar-lo és amb les mans. Tot i que sigui la manera més clàssica, pots introduir-la a la fase dels preliminars i utilitzar aquesta excusa per realitzar una masturbació. Si ja has posat més d’un preservatiu, pots provar de fer-ho amb la boca. Has de tenir una especial cura amb no fer-lo malbé amb les dents.

Posar un preservatiu no té per què ser avorrit, al contrari, pot resultar una de les parts més excitants del sexe.


Si segueixes aquests consells, veuràs que tenir sexe amb condó és molt plaent. I, si encara vols que ho sigui més, prova d'escalfar una mica el preservatiu amb les mans abans de posar-te'l, sense fregar-lo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: