Logotip de Adolescents.cat

Harry Styles i aquesta famosa actriu tallen després d’un any

per Redacció, el 21 de maig de 2024 a les 12:00


La seva relació ha estat molt discreta, però després d’un any, Harry Styles i l’actriu Taylor Russell haurien tallat. Segons apunta el mitjà The Sun, tots dos haurien posat punt final a una relació després de catorze mesos.


El darrer cop que es va veure la parella va ser a l’abril en el seu viatge al Japó, on van passar uns dies i se’ls va veure passejant pels carrers de Tòquio. De fet, es van publicar diverses fotos d’ells dos. 

Ara, segons informen fonts properes a la parella al mitjà The Sun, Styles i Russell haurien posat punt final a la relació després de passar per un mal moment a la seva tornada del viatge. Diuen que s’estan donant un espai i ell s’ha quedat uns dies als Estats Units, mentre ella ha tornat a Londres. De fet, a mitjans d'abril, Taylor Russell va aparèixer a la MET Gala de Nova York sense la seva parella, Harry Styles, qui finalment no va assistir-hi.

Tots dos es van començar a veure el març del 2023 i van ser molt discrets amb la relació, de fet no se’ls va veure junts fins al juny d’aquell mateix any. Llavor, es van publicar unes imatges de tots dos agafats de la mà passejant per Viena, quan l’actriu va anar a veure l’excantant de One Direction al seu concert de la gira Love on tour.

També s’ha vist al cantant donant suport a Russel quan va presentar l’obra The Effect al Teatre Nacional de Londres.

Abans de conèixer que la parella estava junta, es va relacionar l’actriu amb el seu company de professió Timothée Chalamet, tot i que es va quedar en rumors quan es va saber que aquest estava des del gener de 2023 amb Kylie Jenner.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: