Logotip de Adolescents.cat

Les cançons en català que seran temacles aquest estiu

per Redacció, el 21 de maig de 2024 a les 11:00

Ara que arriba l’estiu, amb el bon temps, la calor, la platja i les festes de poble, segur que comencen a sonar les cançons que ho petaran aquest estiu. És difícil escollir-ne només una, per això la tiktoker catalana Fionna ha fet un llistat amb cinc cançons que sembla seran algunes de les més escoltades.

@la_fionna 🏄🏼‍♀️|5 cançons que seran temacles estiu 2024 #tiktokcatalunya #estiktokat #pertu #catala #catalan #musicacatalana #musica #cançons #cançonsencatalà #viral #fyp #estiu #thetyets #marlena #buhos #marlucas #mamadousha #mushka #badgyal @thetyets @MARLENA @Buhos Oficial 🦉🔥 @Mar Lucas @Mama Dousha @MUSHKA ♬ original sound - FIONA
  1. Qué chévere - Mama Dousha

El tema està produït per Scotty Dk i compta amb la col·laboració de Dj Panko, membre fundador d’Ojos de Brujo, i un dels responsables de l’anomenat ‘So Barcelona’.



 

  1. Estaré millor demà - The Tyets i Marlena

Amb aquest senzill, l'Ana i la Carol s'atreveixen per primera vegada a cantar en català i l'Oriol i en Xavier s'estrenen cantant en castellà. ‘Estaré millor demà’ està composta per ambdós duets i la producció va a càrrec de Santos & Fluren a Barcelona.



  1. M’agrades molt - Banda Neon

El grup de versions, Banda Neon, ha tret aquest mes de maig la seva cançó ‘M’agrades molt’. Aquest estiu es podrà escoltar a cada poble, de festa en festa.

  1. Today is the day - Buhos i Mar Lucas

El grup de Calafell publica ‘Today is the Day’, una cançó amb un so alegre i primaveral que compta amb la col·laboració de la influencer Mar Lucas (amb més de 15 milions de seguidors a Tik Tok i 3 milions a Instagram), que canta per primera vegada en català.

  1. SexeSexy - Mushkaa i Bad Gyal

Els desitjos dels seus fans es van fer realitat amb la publicació de les germanes Farelo i Solé, Mushkaa i Bad Gyal, de ‘Sexe Sexy’. És la primera col·laboració de les dues germanes i combina el castellà i el català.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: