Logotip de Adolescents.cat

Sebastián Yatra dona suport a Aitana i comparteix a les xarxes el seu polèmic ball

per Redacció, el 20 de maig de 2024 a les 17:00


La cantant catalana, Aitana Ocaña, ha rebut moltes crítiques pels seus balls a la gira d’Alpha Tour i la seva imatge completament renovada amb un estilisme molt comentat. Després del seu primer concert de la gira a València, les xarxes es van omplir de crítiques cap a la cantant per aquests canvis dràstics, però ara la seva parella ha volgut mostrar públicament el seu suport cap a Aitana.

Entremig dels rumors sobre una relació oberta entre el cantant Sebastián Yatra i Aitana, el colombià ha publicat un vídeo a les xarxes socials gaudint del concert de la catalana a Tecate Emblema, Ciutat de Mèxic.


Yatra, a més, no ha triat un moment qualsevol del concert, sinó que ha escollit el ball que en el seu moment va ser força polèmic. “Ui, ui, ui, a veure aquest ball”, diu el colombià al vídeo, mentre balla la catalana.

El vídeo de Yatra s’ha fet viral a les xarxes i més després de l’enrenou que va provocar el ball en el seu moment. La cantant catalana va rebre molts comentaris de persones que consideren que s’ha passat de la ratlla amb unes coreografies que, segons diuen, són massa sexuals i no aptes pel seu públic. La cantant va rebre també el suport d’altres artistes i ara ho ha fet la seva parella, Sebastián Yatra.

Mentrestant, la relació entre els dos cantants continua generant molta expectativa. De fet, fa pocs dies es publicava la notícia d’una possible relació oberta després que es veiés l’Aitana molt “còmplice” amb l’actor Aron Piper en un casament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: