Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova atracció del Tibidabo que s’estrena al maig: aconsegueix un descompte

per Redacció, el 24 de maig de 2024 a les 11:00

El Tibidabo ja ha donat inici a la nova temporada de primavera d’aquest 2024. Hi ha moltes novetats destacades, però sobretot destaca una nova atracció de caiguda lliure.

La nova atracció de caiguda lliure

La caiguda lliure, que es diu Merlí, tindrà capacitat per a 24 persones i elevarà els visitants a 500 metres sobre el nivell del mar, des d’on tindran una visió de 360º de Barcelona gràcies al seu disseny circular. 


El nom prové d'un concurs organitzat entre els treballadors de BSM, l'empresa encarregada de la gestió del Parc d'atraccions Tibidabo, i es basa en la temàtica i el disseny de l'atracció, que simula una vareta màgica culminada amb una estrella.

L’atracció es presenta per substituir l’Hurakán, una atracció anterior que va ser desmantellada el 2021 després de gairebé tres dècades de funcionament a causa del seu deteriorament.


Com aconseguir un descompte pel Tibidabo?

A banda, d’aquesta nova atracció també hi ha altres espais nous al parc d’atraccions de Barcelona. Per poder gaudir de totes les novetats podeu visitar el parc i fer-ho amb un descompte. Ara, gràcies al Carnet Jove, pots gaudir d’un 2x1 en el parc d’atraccions

El primer pas per aconseguir-ho és descarregar-se el PDF que hi ha al web del Carnet Jove, o bé, a l’app per a mòbils. Un cop tens el document en PDF és imprescindible presentar el DNI i ser titular vigent del Carnet Jove a l'hora de comprar les entrades.

Amb aquest descompte t’estalvies 17,5 euros, així que no perdis l’oportunitat de bescanviar aquest val vàlid fins al 16 de desembre de 2024.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: