Logotip de Adolescents.cat

Un àtic amb vistes al mar: així és el nou pis de Rosalía a Sitges

per Redacció, el 20 de maig de 2024 a les 12:00

És cert que la cantant Rosalía està triomfant als Estats Units, país que s’ha convertit en el seu lloc de residència habitual i on té el seu estudi de gravació. Ara bé, la catalana mai no ha oblidat la seva terra i, des de fa poc que ha començat a invertir a Catalunya.


Segons la revista Vanitatis, la cantant ha adquirit la seva primera propietat: un pis amb vistes al mar entre Castelldefels i Sitges. Es tracta d'un pis amb vistes al mar entre Castelldefels i Sitges, de 120 metres quadrats amb plaça d'aparcament inclosa que la família va adquirir a principis d'abril.

A més, segons va avançar el programa 'Que no surti d'aquí' de Catalunya Ràdio, la cantant catalana tindria la intenció d’instal·lar el seu nou estudi de gravació en un edifici de l’Hospitalet de Llobregat. De fet, han donat més detalls i expliquen que les obres a l’edifici del carrer Can Pi ja han començat.



Aquest seria el primer cop que Rosalía inverteix oficialment a Catalunya. Mas Morera, la mansió modernista situada a Manresa que Rosalía va fixar com a casa seva quan era a Catalunya, va ser en realitat un regal de la seva exparella, el cantant Raw Alejandro. Actualment, la casa està en venda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: