Logotip de Adolescents.cat

Podria tornar 'High School Musical' a la pantalla? tots els detalls

per Redacció, el 20 de maig de 2024 a les 11:00

Els fans de 'Higsh School Musical' podrien estar d’enhorabona, ja que segons informa The DisInsider, la plataforma Disney Plus estaria negociant la tornada a la pantalla d’una nova entrega de la mítica saga musical, segons explica La Vanguardia.

No és el primer cop que es rumoreja sobre una possible tornada a la pantalla de la mítica saga, però aquest cop les informacions agafen més força. La notícia sobre que Disney Plus estaria considerant reviure les pel·lícules ha generat un fort enrenou entre els fans, que estan ansiosos per saber més detalls.


Tot i això, encara no hi ha informació concreta sobre la trama o el format. El que si es rumoreja és que el retorn seria amb els protagonistes i actors que ho van fer en el seu moment.
Els fans estan expectants per veure com seria la interacció entre els actors que interpreten els protagonistes, sobretot Zac Efron i Vanessa Hudgens, que fora de la interpretació també van tenir una relació sentimental.


"High School Musical" és una pel·lícula musical produïda per Disney Channel i dirigida per Kenny Ortega. Estrenada el 20 de gener de 2006, va captivar l'audiència adolescent i es va convertir ràpidament en un fenomen cultural

La trama segueix les vides d'un grup d'estudiants de l'institut East High i se centra en la història de Troy Bolton (Zac Efron) i Gabriella Montez (Vanessa Hudgens). Després del seu èxit inicial, "High School Musical" va generar dues seqüeles: "High School Musical 2" (2007) i "High School Musical 3: Senior Year" (2008), aquesta última estrenada als cinemes. L'any 2019, Disney+ va estrenar "High School Musical: The Musical: The Series," una sèrie que ret homenatge a l'original i introdueix una nova generació a l'encant de "High School Musical”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: